Ανακαλύψτε την Cosmetiqon.

Τι είναι η Cosmetiqon ;

Η Cosmetiqon είναι μια εταιρία λιανικού και χονδρικού εμπορίου παραφαρμακευτικών και καλλυντικών ειδών. Προσφέρει μια συνολική εμπειρία αγορών αλλά και καθοδήγησης σε μάρκες Υγείας, Ομορφιάς, Περιποίησης και καλλυντικών, στην καλύτερη διαθέσιμη τιμή.
Είμαστε φίλοι, οικογένεια και νέοι φίλοι με πολυετή εμπειρία στην παραφαρμακευτική βιομηχανία λιανικής και τώρα ξεκινάμε τα διαδικτυακά μας βήματα online.
Η αποστολή μας είναι η σούπερ ποιοτική υπηρεσία μας σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και θα είναι πάντα. Μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα σχεδόν παντού, αλλά στη Cosmetiqon μπορείτε να μας εμπιστευτείτε για σωστή καθοδήγηση στην αγορά οποιουδήποτε προϊόντος ψάχνετε. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε.
Όλα τα προϊόντα μας είναι 100% αυθεντικά, ολοκαίνουργια, σφραγισμένα και τα συσκευάζουμε με προσοχή ώστε να φτάσουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση σε εσάς αλλά και με την καλύτερη δυνατή τιμή!

Αποστολή

Η διεύθυνσή μας όπου αποστέλλουμε με προσοχή τα προϊόντα μας είναι: Κνωσού 4, Περιστέρι, 12134, Αττική  
Αποστέλλουμε τα προϊόντα μας μέσω του αερομεταφορέα πρώτης θέσης με το ταχυδρομείο Hellenic Post (ELTA).
Στέλνουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Αποστέλλουμε τις παραγγελίες μας το πολύ σε 1 ημέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικά: ΕΕ: 4-10 ημέρες ΗΠΑ: 4-14 ημέρες Σε κάθε άλλη χώρα: 8-20 ημέρες SOS: Ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από τα ταχυδρομεία της χώρας και τις αργίες σε κάθε χώρα.
Παρέχουμε σε όλες τις παραγγελίες μας ΔΩΡΕΑΝ Αριθμό Παρακολούθησης. Μπορείτε να αναζητήσετε την κατάσταση της παραγγελίας σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε.
Εάν δεν είστε στο σπίτι κατά την παράδοση, το πακέτο θα παραμείνει 7-15 ημέρες στο τοπικό ταχυδρομείο της χώρα σας. Μπορείτε να κανονίσετε μια παράδοση.

Πολιτική Επιστροφής

Συσκευάζετε τα προϊόντα και τα στέλνετε σε εμάς. Όλες οι χρεώσεις για την ανάρτηση και τη συσκευασία πρέπει να καταβληθούν από τον πελάτη, επιπλέον όλα τα επιστρεφόμενα πακέτα πρέπει να διαθέτουν αριθμό παρακολούθησης.
Δεν δεχόμαστε προϊόντα που έχουν ανοίξει. Τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν, ωστόσο πρέπει να είναι σε εργοστασιακή κατάσταση (δεν έχει ανοίξει, αρχικό πακέτο, χωρίς ζημιά), διαφορετικά δεν θα δεχτούμε την επιστροφή.
Εάν λάβατε ένα λανθασμένο, κατεστραμμένο, ελαττωματικό προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως για μερική / πλήρη επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, παρέχοντας μας ένα e-mail και φωτογραφίες του λανθασμένου, κατεστραμμένου, ελαττωματικού προϊόντος.
Η πολιτική επιστροφής μας είναι 30 ημέρες από την αγορά.