Τρόποι Αποστολής

► ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Για κάθε παραγγελία που το ποσό υπερβαίνει τα 35€, τα μεταφορικά έξοδα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Αποστολή με Courier στον χώρο σας

Το ηλεκτρονικό κατάστημα cosmetiqon.gr για τη μεταφορά των προϊόντων συνεργάζεται με εταιρείες courier προκειμένου να εξασφαλίσει την άμεση παράδοση των προϊόντων, σε όλη την Ελλάδα. Στην περίπτωση που η παραγγελία καταχωρηθεί μετά τις 13:00 λαμβάνεται ως παραγγελία της επόμενης ημέρας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης, επεξεργασίας και αποστολής παραγγελίας.

Αποστολές για Ελλάδα

Το κόστος αποστολής ποικίλει ανάλογα με τα προϊόντα, για τους πελάτες λιανικής είναι 6€ για βάρος έως 2 κιλά και για ποσά κάτω των 35€.
Για ποσά άνω των 35€ είναι δωρεάν. Τα δωρεάν μεταφορικά ως τρόπος αποστολής εφαρμόζονται αυτόματα κατά την ολοκλήρωση μιας παραγγελίας, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, ως προς τα κιλά και το μερικό σύνολο αυτής.

Υπάρχουν προϊόντα τα οποία εξαιρούνται από τη δωρεάν αποστολή (βαριά, ογκώδη κ.α). Εάν σε κάποια παραγγελία κάτω των 35€ υπάρξει επιπλέον χρέωση στα μεταφορικά λόγο αυξημένου βάρους ή Δυσπρόσιτης περιοχής τότε θα ενημερωθείτε πριν το checkout / ολοκλήρωση παραγγελίας ή τηλεφωνικώς ή με email.

Αποστολές για Κύπρο

Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε επίσης  να παραλάβετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας από το φυσικό μας κατάστημα στο Περιστέρι Αττικής, ΚΝΩΣΟΥ 4, 12134.
Φυσικά, πριν την επίσκεψή σας καλό θα ήταν να έρθετε σε επικοινωνία  μαζί μας, για να επιβεβαιώσετε τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.
Στην περίπτωση αυτή, μετά τη λήψη της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικώς για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και για την παραλαβή τους.
Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ.
Σάββατο από τις 9:00 το πρωί μέχρι τις 2:30 το μεσημέρι.

Η πληρωμή της παραγγελίας σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με:

  1. Πληρωμή στο κατάστημα με κάρτα POS ή μετρητά (εκτός και εάν στο προϊόν αναφέρετε διαφορετικά).

  2. Τραπεζική Κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς.

  3. PayPal

Για παραγγελίες μεγάλου όγκου και βάρους, είναι πολύ πιθανό να συμφέρει η αποστολή της παραγγελία σας με πρακτορείο μεταφορών.
Μόλις πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας ενημερώσουμε για τον πλέον κατάλληλο τρόπο αποστολής στην περιοχή σας, καθώς και για το τελικό κόστος αποστολής.
Στην περίπτωση αυτή, δυστυχώς δεν είναι δυνατή η πληρωμή με αντικαταβολή.

Επεξήγηση για Εκτιμώμενο Χρόνο Αποστολής-Παράδοσης Παραγγελίας

ΠΡΟΣΟΧΗ!
O χρόνος αποστολής – παράδοσης είναι εκτιμώμενος, μπορεί να είναι γρηγορότερος από τον αναγραφόμενο. Σε κάποιες περιπτώσεις μεγαλύτερος λόγω ιδιαίτερων συνθηκών όπως ανωτέρα βία, καθυστέρηση μεταφορικών εταιρειών, αργίες, κακοκαιρία.