Τρόποι Πληρωμής

Πλήρωσε με ασφάλεια στην Cosmetiqon με πολλούς διαφορετικούς τρόπους

Διάλεξε αυτόν που σε βολεύει καλύτερα

Όταν πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας, μπορείτε να δηλώσετε πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σαν τρόποι πληρωμής την αντικαταβολή. Εξοφλήστε με μετρητά την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελίας σας. Αλλιώς μπορείτε να παραλάβετε από κατάστημα courier και να πληρώσετε με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.

Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή στις παρακάτω περιπτώσεις:

  • Για αγορές άνω των 500€

  • Για αποστολές στην Κύπρο

Σε αυτές τις περιπτώσεις η εκάστοτε συναλλαγή χρειάζεται να εξοφλείται μέσω κατάθεσης/εμβάσματος, με PayPal ή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.


Είτε πρόκειται για παράδοση στο χώρο σας, είτε για παραλαβή από το κατάστημά μας, μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε συνεργαζόμενη τράπεζα.
Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παρακάτω:

ALPHABANK ΤΡΑΠΕΖΑ – SWIFT/BIC: CRBAGRAA
Αριθμός λογαριασμού :
IBAN:

EUROBANK ΤΡΑΠΕΖΑ – SWIFT/BIC: EFGBGRAA
Αριθμός λογαριασμού :
IBAN:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ – SWIFT/BIC: PIRBGRAA
Αριθμός λογαριασμού : 6014146284330
IBAN: GR25 0171 0140 0060 1414 6284 330

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – SWIFT/BIC:  ETHNGRAA
Αριθμός λογαριασμού :
IBAN:

Δικαιούχος Λογ.: COSMETIQON ΙΚΕ

Μην ξεχνάτε σαν αιτιολογία να βάζετε τον αριθμό παραγγελίας σας ή το όνομα που δηλώσατε με την παραγγελία ή το ΑΦΜ σας.

Μετά την κατάθεση χρημάτων στείλτε με email την απόδειξη της τράπεζας (email: info@cosmetiqon.gr)
Προσοχή: Η τραπεζική προμήθεια του εμβάσματος επιβαρύνει τον πελάτη / αγοραστή


  • Κατά την παραγγελία σας, μέσω της ιστοσελίδας, με πιστωτική κάρτα. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα είναι απόλυτα ασφαλής, ενώ ταυτόχρονα η προσθήκη του ποσού στο πιστωτικό υπόλοιπο του χρήστη γίνεται άμεσα. Ο χρήστης που επιλέγει την πληρωμή με πιστωτική κάρτα οδηγείται σε ασφαλή διακομιστή της τράπεζας Πειραιώς. Στη συνέχεια, δίνει τα στοιχεία της πιστωτικής του κάρτας και σε περίπτωση που αυτή πάρει έγκριση, το ποσό πιστώνεται στο πιστωτικό του υπόλοιπο στην Cosmetiqon I.K.E. Στη συνέχεια, επιστρέφει στην ιστοσελίδα μας και ειδοποιείται για την έκβαση ή μη της συναλλαγής.

  • Ειδοποίηση πληρωμής. Με email (λαμβάνετε στο email σας εντολή πληρωμής) και ακολουθώντας τις οδηγίες μπορείτε να εξοφλήσετε με την κάρτα σας την παραγγελία σας ή τις υπηρεσίες μας.

  • Όταν πρόκειται για παραλαβή από την έδρα μας μπορούμε να χρεώσουμε την κάρτα σας με το POS που διαθέτει η επιχείρηση.


H γρηγορότερη ολοκλήρωση αγορών και οι γρηγορότερες πληρωμές.
Με την υπηρεσία πληρωμών PayPal αρκεί μόνο το username και το password σου για να πραγματοποιήσεις αγορές με ταχύτητα, αξιοπιστία και ασφάλεια. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στη χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.


Εφόσον δεν έχετε επιλέξει τους παραπάνω σαν τρόποι πληρωμής και έχετε επιλέξει ως τόπο παραλαβής την έδρα μας. Μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά ή μπορούμε να χρεώσουμε την κάρτα σας με το POS που διαθέτει η επιχείρηση.